Diensten

Met ruim 20 jaar ervaring in de schilderbranche heeft Schilderwerken Theo Haarsma een solide reputatie opgebouwd voor schilderwerk in Leeuwarden en omstreken. Met gebruik van hoogwaardige verfmaterialen en jarenlange ervaring zorgt Schilderwerken Theo Haarsma voor een duurzaam resultaat dat de tand des tijds doorstaat. Of het nu gaat om een woonhuis, kantoorpand of commerciële ruimte, Schilderwerken Theo Haarsma staat voor u klaar met gedegen advies en vakkennis op het gebied van houtrot en het schilderwerk voor binnen en buiten.  

Houtrot

Het herstellen van houtrot is een belangrijke taak om de waarde van houten oppervlakken en constructies te behouden. Houtrot ontstaat door aantasting van houtvezels als gevolg van langdurige blootstelling aan vocht en schimmels. Het kan zowel buitenshuis als binnenshuis voorkomen en kan variëren in ernst, van oppervlakkige verkleuring tot diepgaande vernietiging van het hout. Bekijk recente projecten van mij via onderstaande knop. 

Buitenschilderwerk

 De buitenkant van de woning is het eerste wat mensen zien. Daarom verdient de buitenkant de beste zorg en aandacht. Buitenschilderwerk is meer dan alleen een esthetische keuze; het beschermt uw huis tegen de elementen. Zon, regen, wind en temperatuurschommelingen kunnen de buitenkant van je woning beschadigen. Professioneel schilderwerk vormt een barrière die vocht en schadelijke UV-stralen tegenhoudt, waardoor de levensduur van uw gevel, deuren en kozijnen wordt verlengd.

Binnenschilderwerk

Binnenruimtes vormen het hart van uw huis of bedrijf. Door professionele binnenschilderwerk kunt u uw stijl en persoonlijkheid toevoegen aan uw interieur. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen om uw ruimte echt uniek te maken. Schilderwerken Theo Haarsma helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Kwalitatief hoogwaardig schilderwerk kan de waarde van uw woning of commerciële ruimte verhogen. Een goed onderhouden en geschilderd interieur spreekt potentiële kopers en gasten aan.